Mistä nuorelle sponsori?

Mistä löytää nuorelle sponsori?

Sponsoroinnin valmentajana törmään tähän kysymykseen todella usein, ja ymmärrän hyvin miksi. Äidin tai isän, tai edes molempien kukkaro ei kestä kasvaneita harrastuskuluja. Tässä blogissa jaan muutamia vinkkejä tähän dilemmaan.

 

1. Lapsi ei voi tehdä itsenäisiä sopimuksia

 Ensimmäisenä on tärkeää tiedostaa, että sponsoroinnissa on kyse yhteistyöstä, ja siihen liittyy tietyt vastuut mm. sopimusten kirjoittamiseen liittyen. Siksi esim. LATUA!®-verkkokurssilla on erikseen kohta, jossa käsitellään sponsorointisopimusta.

Sopimuksen tekevät aina vanhemmat ja sponsori (yritys/organisaatio).

 

2. Sponsorointi on lähes aina vastikkeellista

Sponsorointi jakaantuu kahteen osaan; vastikkeelliseen yhteistyöhön ja hyväntekeväisyyteen.

...

Continue Reading...

SPONSOROINTIHAKEMUS - MILLAINEN ON HYVÄ SPONSOROINTIHAKEMUS?

Kaikki lähtee hyvästä hakemuksesta

Sparraan työkseni urheilijoiden ja urheiluseurojen sponsorointihakemuksia ja mediakortteja. Olen lukenut ja nähnyt niitä vuosien saatossa satoja. Joka viikko näen uusia. Tässä 10 tärkeintä kohtaa, mitä hyvässä sponsorointihakemussa tai mediakortissa on kunnossa.


Erottelen sponsorointihakemuksen ja mediakortin seuraavasti:

1.     Urheilija tekee sponsorointihakemuksen.

2.     Urheiluseura, kisajärjestäjä, tai -liitto tekee mediakortin.

Kaikista näistä olen nähnyt vain yhden johon minulla ei ollut juuri mitään annettavaa. Tilanne on siis sinun kannalta todella hyvä. Kun hakemukseen laittaa nämä perusasiat kuntoon, kuulut siihen yhteen prosenttiin, jonka hakemus saa huomiota enemmän kuin 30 sekuntia. Nämä samat asiat käydään perusteellisesti...
Continue Reading...
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.