Kuka on Tero Puranen?

Kuva: Susa Laine

Tero Puranen

Koulutukseltani olen SLK-merkonomi. LinkedIn-profiili täällä. Loputon uteliaisuus ajaa minua kurkistamaan nurkan taakse ja kyselemään kaikenlaista. Lähestyn oppimista itämaiseen tapaan: en usko olevani koskaan valmis. Esimerkkinä toimikoon ratsastus; opettelen ratsastusta, koska pelkään hevosia. Mikä on loogista, koska hevonen syö heinää ja ruohoa... En halua, että pelot määrittelevät tekemisiäni. :)

“Ihminen joka ei tee virheitä, ei tavallisesti tee muutakaan.” William Magee

Sponsointivalmennukset ovat minun toinen työ. Ammattijohtaja.fi on yritys, jossa toimin omistajana ja yritysvalmentajana päivittäin. Käytännössä piirrään molemmissa yrityksissä joka päivä fläppipaperille erilaisia kuvioita, joiden avulla kuulijoille syntyisi oivalluksia, jotka veisivät heitä eteenpäin.

Puranen Consulting Oy on toinen yritykseni. Ensimmäinen ei mennyt ihan putkeen. Tein mediatilan myyntiä ja myin yksin enemmän kuin viiden hengen myyntitiimi. Nastaa aikaa ja pitkiä päiviä.

Ammattijohtaja.fi keskittyy johtamiseen, ja Sponsorointihakemus.com:ssa laitetaan sponsorointiasiat kuntoon.

Nastaa kun tulit tänne. Sinun avuksi ja ilokseni nämä sivut on tehty. Jos tulee jotain, niin rimpauta. Numerosta 0400 399361 tavoittaa.

LATUA!® ja HAVUJA PERKELE!® -tavaramerkit ovat Tero Purasen rekisteröimiä ja omistamia tavaramerkkejä.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.